Pipariset pannukakut

noin 10 kpl 1 tunti
Joulun brunssilla tai aamupalalla maistuvat pulleat, piparkakun makuiset pannukakut.
Pipariset pannukakut
Arvioi: (3kpl)

Ainekset

  • 3 ½ dl vehnäjauhoja
  • ¾ dl Dansukker Fariinisokeria
  • ½ tl leivinjauhetta
  • 1 tl ruokasoodaa
  • ½ tl suolaa
  • 1 tl kanelia
  • 1 tl inkivääriä
  • ½ tl neilikkaa
  • 1 dl vettä
  • ½ dl Dansukker Muscovadosiirappia
  • 1 dl kahvia
  • 2 isoa munaa
  • ¾ dl voisulaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • yhden luomusitruunan raastettu kuori

Lisäksi

  • öljyä tai voita paistamiseen

Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita vesi, muscovadosiirappi, kahvi, munat, voisula, sitruunamehu ja kuoriraaste keskenään. Lisää kuivat aineet joukkoon sekoittaen. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia. Paista kuumalla lettupannulla öljyssä tai voissa.

Vinkki!
Tarjoa lisäksi muscovadosiirappia ja vaniljalla maustettua kermavaahtoa.

Vinkki!
Reseptin kuivat mausteet voi korvata samalla määrällä piparkakkumaustetta.

Vinkki!
Käytä maidottomiin pannukakkuihin maidotonta margariinia tai öljyä.

Reseptin on laatinut

Dansukker