Ainekset
3 ½ dl vehnäjauhoja
¾ dl Dansukker Fariinisokeria
½ tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
½ tl suolaa
1 tl kanelia
1 tl inkivääriä
½ tl neilikkaa
1 dl vettä
½ dl Dansukker Tummaa siirappia
1 dl kahvia
2 isoa munaa
¾ dl voisulaa
1 rkl sitruunamehua
yhden luomusitruunan raastettu kuori
Lisäksi
öljyä tai voita paistamiseen
Ohjeet
Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita vesi, siirappi, kahvi, munat, voisula, sitruunamehu ja kuoriraaste keskenään. Lisää kuivat aineet joukkoon sekoittaen. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia. Paista kuumalla lettupannulla öljyssä tai voissa.
Vinkki!
Tarjoa lisäksi siirappia ja vaniljalla maustettua kermavaahtoa.
Vinkki!
Reseptin kuivat mausteet voi korvata samalla määrällä piparkakkumaustetta.
Vinkki!
Käytä maidottomiin pannukakkuihin maidotonta margariinia tai öljyä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?