Pipariset pannukakut

Joulun brunssilla tai aamupalalla maistuvat pulleat, piparkakun makuiset pannukakut.

noin 10 kpl

PT55M

1 tunti

Arviot (3 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 ½ dl vehnäjauhoja
¾ dl Dansukker Fariinisokeria
½ tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
½ tl suolaa
1 tl kanelia
1 tl inkivääriä
½ tl neilikkaa

1 dl vettä
½ dl Dansukker Tummaa siirappia
1 dl kahvia
2 isoa munaa
¾ dl voisulaa
1 rkl sitruunamehua
yhden luomusitruunan raastettu kuori

Lisäksi
öljyä tai voita paistamiseen

Ohjeet

Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita vesi, siirappi, kahvi, munat, voisula, sitruunamehu ja kuoriraaste keskenään. Lisää kuivat aineet joukkoon sekoittaen. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia. Paista kuumalla lettupannulla öljyssä tai voissa.

Vinkki!
Tarjoa lisäksi siirappia ja vaniljalla maustettua kermavaahtoa.

Vinkki!
Reseptin kuivat mausteet voi korvata samalla määrällä piparkakkumaustetta.

Vinkki!
Käytä maidottomiin pannukakkuihin maidotonta margariinia tai öljyä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?