Ainekset
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 rkl piparkakkumaustetta
100 g kuivattuja karpaloita tai puolukoita
2 tl ruokasoodaa
1 dl ruisjauhoja
4 dl vehnäjauhoja
3 dl piimää tai jogurttia
2 dl Dansukker Tummaa siirappia
1 dl juoksevaa rasvaa tai öljyä
Pinnalle
2,5 dl Dansukker Tomusokeria
1 rkl vettä
Koristeeksi
½ dl Dansukker Rapeaa raesokeria
Ohjeet
Levitä paperiset muffinivuoat pellille. Mittaa kuivat ainekset kulhoon ja sekoita. Lisää piimä, siirappi ja rasva. Sekoita tasainen taikina ja lusikoi se paperivuokiin, jätä kohoamisvaraa.
Paista 225-asteisessa uunissa vuokien koosta riippuen 10–15 minuuttia.
Korista jäähtyneet muffinit tomusokerista veteen sekoitetulla kuorrutuksella. Ripota pinnalle raesokeria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?