Ainekset
5 dl kermaa TAI maitoa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Tarjoiluun
marjoja, hedelmiä tai marjakastiketta
Ohjeet
Sekoita kerma ja sokerit kattilassa, kuumenna kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia. Kaada seos jälkiruoka-astioihin. Hyydytä jääkaapissa parista tunnista seuraavaan päivään.
Tarjoa pannacotta marjojen, marjakastikkeen tai hedelmäpalojen kanssa.
Voit halutessasi maustaa pannacotan myös 1 rkl kaakaojauhetta tai 1 tl pikakahvijauhetta vaniljasokerin sijaan.
Vinkit!
Kuohukermalla saat täyteläisen, maidolla kevyemmän pannacottan. Mikäli haluat pannacottasta kiinteämmän, käytä vain 4 dl kermaa tai maitoa.
Lisää kattilaan mausteeksi esim. ripaus rosmariinia, basilikaa tai raastettua inkivääriä tai limetinkuorta.
Voit kumota pannacottan lautaselle ennen tarjoilua.
Maidottoman pannacottan voit tehdä esim. soijajuomasta (Alpro). Maidottomasta juomasta tehty pannacotta on tavallista pannacottaa pehmeämpi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Tee itse aitoa simaa!
Skoolaa vappuna perinteisellä simalla – se valmistuu helposti ja edullisesti. Sima kannattaa tehdä jo viikko ennen vappua, niin se ehtii valmistua ajoissa.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Hurmaa itse leivotulla
Maistuisiko hurmaava juustokakku kinuskikastikkeella tai viettelevä suklaa-appelsiinikakku? Kokeile rohkeasti Dansukkerin tummia sokereita ja siirappeja ja leivo muhkeita makuja!

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.