Ainekset
300 g tummaa suklaata
1/2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 1/2 dl suolapähkinöitä
200 g toffeekaramelleja, esim. Dumle (tee itse toffeet)
300 g valkosuklaata
80–100 g pieniä suklaamunia
30 g eli kourallinen minivaahtokarkkeja (tee itse vaahtokarkit)
Ohjeet
Sulata tumma suklaa ja sekoita joukkoon muscovadosokeri. Rouhi suolapähkinät ja paloittele toffeekaramellit. Sekoita jäähtyneen suklaan joukkoon. Kaada seos leivinpaperoituun vuokaan (koko n. 23x23 cm). Laita jääkaappiin noin 20 minuutiksi.
Sulata valkosuklaa. Puolita suklaamunat ja jätä osa niistä sekä vaahtokarkeista koristeeksi. Kääntele loput jäähtyneen valkosuklaan joukkoon.
Levitä valkosuklaaseos tasaisesti tummasuklaakerroksen päälle. Koristele vaahtokarkeilla ja suklaamunien puolikkailla. Anna jähmettyä jääkaapissa muutama tunti.
Paloittele Rocky road ja tarjoile.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?