Ainekset
300 g tummaa suklaata
1/2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 1/2 dl suolapähkinöitä
200 g toffeekaramelleja, esim. Dumle (tee itse toffeet)
300 g valkosuklaata
80–100 g pieniä suklaamunia
30 g eli kourallinen minivaahtokarkkeja (tee itse vaahtokarkit)
Ohjeet
Sulata tumma suklaa ja sekoita joukkoon muscovadosokeri. Rouhi suolapähkinät ja paloittele toffeekaramellit. Sekoita jäähtyneen suklaan joukkoon. Kaada seos leivinpaperoituun vuokaan (koko n. 23x23 cm). Laita jääkaappiin noin 20 minuutiksi.
Sulata valkosuklaa. Puolita suklaamunat ja jätä osa niistä sekä vaahtokarkeista koristeeksi. Kääntele loput jäähtyneen valkosuklaan joukkoon.
Levitä valkosuklaaseos tasaisesti tummasuklaakerroksen päälle. Koristele vaahtokarkeilla ja suklaamunien puolikkailla. Anna jähmettyä jääkaapissa muutama tunti.
Paloittele Rocky road ja tarjoile.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.