Pääsiäisen Rocky Road

Pääsiäisen Rocky road on ihana suklaaherkku, jossa sulatetun tumman ja valkosuklaan joukkoon paloitellaan toffeita, vaahtokarkkeja, suolapähkinöitä ja pääsiäismunia.

n. 40 palaa

PT40M

45 minuuttia + jähmettyminen

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

300 g tummaa suklaata

1/2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria

1 1/2 dl suolapähkinöitä

200 g toffeekaramelleja, esim. Dumle (tee itse toffeet)

300 g valkosuklaata

80–100 g pieniä suklaamunia

30 g eli kourallinen minivaahtokarkkeja (tee itse vaahtokarkit)

Ohjeet

Sulata tumma suklaa ja sekoita joukkoon muscovadosokeri. Rouhi suolapähkinät ja paloittele toffeekaramellit. Sekoita jäähtyneen suklaan joukkoon. Kaada seos leivinpaperoituun vuokaan (koko n. 23x23 cm). Laita jääkaappiin noin 20 minuutiksi.

Sulata valkosuklaa. Puolita suklaamunat ja jätä osa niistä sekä vaahtokarkeista koristeeksi. Kääntele loput jäähtyneen valkosuklaan joukkoon.

Levitä valkosuklaaseos tasaisesti tummasuklaakerroksen päälle. Koristele vaahtokarkeilla ja suklaamunien puolikkailla.  Anna jähmettyä jääkaapissa muutama tunti.

Paloittele Rocky road ja tarjoile.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?