Ainekset
2 ½ dl kuohu- tai vispikermaa
200 g maitorahkaa tai mascarponejuustoa
2–3 dl mangososetta tai 200 g mangopaloja
¾–1 dl Dansukker Tomusokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
pieniä suklaamunia tai pääsiäismakeisia
(marenkia)
Ohjeet
Vaahdota kerma ja vatkaa joukkoon maitorahka. Sekoita joukkoon mangosose tai mangopalat, tomusokeri ja vaniljasokeri. Tarkista maku.
Kokoa annokset jälkiruokakulhoihin ja koristele pienillä suklaamunilla tai pääsiäismakeisilla.
Rouhi halutessasi joukkoon marenkeja.
Katso ohje: Mikromarengit
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?