Pääsiäisen nopea mangorahka

4 annosta 10 minuuttia
Helppo ja nopea pääsiäisen jälkiruoka valmistetaan rahkasta ja mangosta. Koristele herkkuannos pienillä suklaamunilla tai pääsiäisnameilla.
Pääsiäisen nopea mangorahka
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 2 ½ dl kuohu- tai vispikermaa
  • 200 g maitorahkaa tai mascarponejuustoa
  • 2–3 dl mangososetta tai 200 g mangopaloja
  • ¾–1 dl Dansukker Tomusokeria
  • 2 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • pieniä suklaamunia tai pääsiäismakeisia
  • (marenkia)

Vaahdota kerma ja vatkaa joukkoon maitorahka. Sekoita joukkoon mangosose tai mangopalat, tomusokeri ja vaniljasokeri. Tarkista maku.

Kokoa annokset jälkiruokakulhoihin ja koristele pienillä suklaamunilla tai pääsiäismakeisilla.
Rouhi halutessasi joukkoon marenkeja.

Katso ohje: Mikromarengit
 

Reseptin on laatinut

Dansukker