Ainekset
2 ½ dl kuohu- tai vispikermaa
200 g maitorahkaa tai mascarponejuustoa
2–3 dl mangososetta tai 200 g mangopaloja
¾–1 dl Dansukker Tomusokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
pieniä suklaamunia tai pääsiäismakeisia
(marenkia)
Ohjeet
Vaahdota kerma ja vatkaa joukkoon maitorahka. Sekoita joukkoon mangosose tai mangopalat, tomusokeri ja vaniljasokeri. Tarkista maku.
Kokoa annokset jälkiruokakulhoihin ja koristele pienillä suklaamunilla tai pääsiäismakeisilla.
Rouhi halutessasi joukkoon marenkeja.
Katso ohje: Mikromarengit
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!