Pääsiäisen nopea mangorahka

Helppo ja nopea pääsiäisen jälkiruoka valmistetaan rahkasta ja mangosta. Koristele herkkuannos pienillä suklaamunilla tai pääsiäisnameilla.

4 annosta

PT10M

10 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 ½ dl kuohu- tai vispikermaa
200 g maitorahkaa tai mascarponejuustoa
2–3 dl mangososetta tai 200 g mangopaloja
¾–1 dl Dansukker Tomusokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
pieniä suklaamunia tai pääsiäismakeisia
(marenkia)

Ohjeet

Vaahdota kerma ja vatkaa joukkoon maitorahka. Sekoita joukkoon mangosose tai mangopalat, tomusokeri ja vaniljasokeri. Tarkista maku.

Kokoa annokset jälkiruokakulhoihin ja koristele pienillä suklaamunilla tai pääsiäismakeisilla.
Rouhi halutessasi joukkoon marenkeja.

Katso ohje: Mikromarengit
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!