Hunajakenno

Television kokkiohjelmista tutuksi tullutta hunajakennoa käytetään jälkiruokien koristeluun.

½ tuntia

Arviot (416 kpl)

Ainekset

500 g Dansukker Taloussokeria
½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
½ dl Dansukker Vaaleaa Siirappia
1 dl vettä
1 rkl soodaa

Ohjeet

Mittaa sokeri, siirapit ja vesi kattilaan. Kuumenna sekoitellen kunnes sokeriseos on 130–150-asteista. Hunajakenno on 130 asteessa vaalean keltaista sisältä, 150 asteessa hunajakennoon tulee paahteisempi väri ja makuun pientä karvautta. Käytä lämpömittaria.

Siirrä kattila liedeltä ja sekoita sooda joukkoon. Soodan lisäys kuohauttaa seoksen. Kaada kuohuva seos leivinpaperin päälle pellille. Jäähdytä. 

Käytä hunajakennoa jälkiruokien koristeluun tai paloittele se suupalakokoon makeisiksi.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Tee itse aitoa simaa!

Skoolaa vappuna perinteisellä simalla – se valmistuu helposti ja edullisesti. Sima kannattaa tehdä jo viikko ennen vappua, niin se ehtii valmistua ajoissa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Hurmaa itse leivotulla

Maistuisiko hurmaava juustokakku kinuskikastikkeella tai viettelevä suklaa-appelsiinikakku? Kokeile rohkeasti Dansukkerin tummia sokereita ja siirappeja ja leivo muhkeita makuja!

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.