Mustaherukkavispipuuro paahdetulla valkosuklaalla ja jäätelöllä

4–6 annosta ½ tuntia
Nauti mustaherukkavispipuuroa arkisesti kylmän maidon kera tai tarjoa juhlavasti itsetehdyn vaniljajäätelön ja paahdetun valkosuklaan kera.
Mustaherukkavispipuuro paahdetulla valkosuklaalla ja jäätelöllä
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 8 dl vettä
  • 4 dl mustaherukoita (pakaste)
  • 1 dl Dansukker Ruokokidesokeria tai Luomuruokosokeria
  • 1 dl mannasuurimoita
  • 100 g valkosuklaata

Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää loput aineet ja sekoita. Kypsennä noin 10 minuuttia. Jäähdytä ja vatkaa puuro kuohkeaksi. Nauti kylmän maidon kera tai tarjoa juhlavasti itsetehdyn vaniljajäätelön ja paahdetun valkosuklaan kanssa.

Rouhi valkosuklaa ja levitä rouhe leivinpaperin päälle pellille. Paahda uunissa 140 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes suklaa muuttuu kauniin ruskeaksi. Jäähdytä.

Resepti: Teemu Aura


Katso ohje: Vaniljajäätelö