Minttu-sitruunaruohomocktail

Trendikäs mocktail sisältää lime-basilikasimaa, minttua ja sitruunaruohotahnaa.

4 annosta

5 minuuttia

Arviot (1 kpl)

Ainekset

6 dl lime-basilikasimaa
1 rkl sitruunaruohotahnaa (esim. Spice Up)
2 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
3 dl kivennäisvettä

Koristeluun
4 sitruunaruohon oksaa
limetin viipaleita
(syötäviä kukkia)

Lisäksi
jäitä

Ohjeet

Sekoita siman joukkoon sitruunaruohotahna ja hienonnettu minttu. Lusikoi laseihin joko jääpaloja tai murskattua jäätä. Annostele sima laseihin ja täytä lasit kivennäisvedellä.

Koristele sitruunaruohon oksilla, limetin viipaleilla ja halutessasi syötävillä kukilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut

Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään

Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.