Ainekset
300 g tuoreita marjoja
4–5 dl Dansukker Taloussokeria tai Ruokokidesokeria
Ohjeet
1. Lämmitä uuni 50–75-asteiseksi. Kaada marjat leivinpaperoidulle uunipellille. Käytä isot marjat paloiteltuina.
2. Pane pelti uuniin vähintään 5 tunniksi tai kunnes marjat ovat kuivuneet. Sammuta uuni ja jätä marjat uuniin yön yli.
3. Hienonna, murenna tai jauha marjat ja sekoita sokerin joukkoon. Säilytä sokeri puhtaassa purkissa hyvin suljettuna huoneenlämmössä.
4. Marjasokeri kovettuu vähitellen purkissa, mutta paakut voi hajottaa käsin tai morttelissa. Säilyvyys noin 1–2 kuukautta.
Katso resepti: Kardemummalla maustettu mustaherukkatorttu
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!