Maustettu sokeri

Koristele leivonnaiset ja jälkiruoat maustetulla sokerilla. Kuivatuilla marjoilla maustettu sokeri antaa väriä ja hyvää makua torttuihin ja kakkuihin.

PT15M
PT5H
lisukkeet

15 min + väh. 5 tuntia uunissa

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

300 g tuoreita marjoja

4–5 dl Dansukker Taloussokeria tai Ruokokidesokeria

Ohjeet

1. Lämmitä uuni 50–75-asteiseksi. Kaada marjat leivinpaperoidulle uunipellille. Käytä isot marjat paloiteltuina.

2. Pane pelti uuniin vähintään 5 tunniksi tai kunnes marjat ovat kuivuneet. Sammuta uuni ja jätä marjat uuniin yön yli.

3. Hienonna, murenna tai jauha marjat ja sekoita sokerin joukkoon. Säilytä sokeri puhtaassa purkissa hyvin suljettuna huoneenlämmössä.

4. Marjasokeri kovettuu vähitellen purkissa, mutta paakut voi hajottaa käsin tai morttelissa. Säilyvyys noin 1–2 kuukautta.

 

Katso resepti: Kardemummalla maustettu mustaherukkatorttu

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!