Marjaisa juustokakku

Helpon keksipohjakakun täytteessä on ranskankermaa, rahkaa ja Hyytelösokeri Multia. Tuoreet marjat voi latoa pinnalle ilman hyytelökiillettä.

8–10 annosta

PT1H

noin 5 tuntia

Arviot (69 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Pohja
15 Digestive-keksiä
75–100 g voita tai margariinia
Täyte
2 dl maitorahkaa
2 dl ranskankermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Koristelu
2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1/2 l tuoreita tai pakastettuja marjoja
4 dl hyvin laimeaa mehua, mielellään samanmakuista kuin marjat

Ohjeet

Murskaa keksit, sulata rasva ja sekoita se keksimurskan joukkoon. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Kiehauta 1 dl ranskankermaa ja hyytelösokeri Multi ja keitä puoli minuuttia. Sekoita joukkoon loput ranskankermasta ja maitorahka. Levitä täyte pohjan päälle. Pane jääkaappiin jähmettymään.

Sekoita mehu ja hyytelösokeri Multi kattilassa ja keitä puoli minuuttia. Ota kattila liedeltä ja anna jäähtyä. Levitä marjat (isot marjat, kuten mansikat, halkaistuina tai viipaloituina) täytteen päälle. Levitä hyytelö marjojen päälle.

Säilytä juustokakkua jääkaapissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?