Marjaisa juustokakku

8–10 annosta noin 5 tuntia
Helpon keksipohjakakun täytteessä on ranskankermaa, rahkaa ja Hyytelösokeri Multia. Tuoreet marjat voi latoa pinnalle ilman hyytelökiillettä.
Marjaisa juustokakku
Arvioi: (45kpl)

Ainekset

    Pohja

    • 15 Digestive-keksiä
    • 75–100 g voita tai margariinia

    Täyte

    • 2 dl maitorahkaa
    • 2 dl ranskankermaa
    • 1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

    Koristelu

    • 2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
    • 1/2 l tuoreita tai pakastettuja marjoja
    • 4 dl hyvin laimeaa mehua, mielellään samanmakuista kuin marjat

    Murskaa keksit, sulata rasva ja sekoita se keksimurskan joukkoon. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

    Kiehauta 1 dl ranskankermaa ja hyytelösokeri Multi ja keitä puoli minuuttia. Sekoita joukkoon loput ranskankermasta ja maitorahka. Levitä täyte pohjan päälle. Pane jääkaappiin jähmettymään.

    Sekoita mehu ja hyytelösokeri Multi kattilassa ja keitä puoli minuuttia. Ota kattila liedeltä ja anna jäähtyä. Levitä marjat (isot marjat, kuten mansikat, halkaistuina tai viipaloituina) täytteen päälle. Levitä hyytelö marjojen päälle.

    Säilytä juustokakkua jääkaapissa.

    Reseptin on laatinut

    Dansukker