Ainekset
4 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl Dansukker Tummaa siirappia
5 dl kuohu- tai vispikermaa
250 g valkosuklaata
75 g margariinia tai voita
Pinnalle
100 g kuivattuja mansikoita
1–2 dl karkeaksi rouhittuja valkoisia manteleita paahdettuna
Ohjeet
1. Mittaa sokeri, siirappi ja kerma kattilaan. Anna kiehua tasaisesti poreillen, välillä sekoittaen, 30–45 minuuttia, kunnes seos näyttää paksulta kinuskilta.
2. Siirrä kattila liedeltä, jäähdytä 5 minuuttia ja sekoita pilkottu rasva ja valkosuklaa joukkoon.
3. Kaada seos leivinpaperoituun 23 x 32 cm:n vuokaan ja levitä mansikat ja mantelirouhe päälle kevyesti painaen. Jäähdytä yön yli jääkaapissa.
4. Paloittele terävällä veitsellä ja pakkaa kauniisti.
Säilytä pakatut makeiset jääkaapissa lahjan antamiseen asti.
Säilyvyys jääkaapissa pari viikkoa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!