Ainekset
4 kananmunan keltuaista
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl Dansukker Tummaa muscovadosokeria
1 1/2 dl kevytmaitoa
2 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
Lisäksi
2 dl mansikkasosetta
1 dl rouhittuja pekaani- tai saksanpähkinöitä
Ohjeet
Vaahdota keltuaiset ja sokerit sähkövatkaimella kuohkeaksi. Kiehauta maito, kerma ja glukoosisiirappi pinnoitetussa kattilassa. Lisää keltuais-sokerivaahto kuumaan kermaseokseen koko ajan sekoittaen. Ota kattila pois levyltä. Lisää mansikkasose ja pähkinät jäätelöseokseen. Anna jäähtyä.
Kaada jäätelöseos pakasterasiaan tai kulhoon ja siirrä peitettynä pakastimeen vähintään 5–6 tunniksi. Sekoita jäätelö muutaman kerran pakastamisen aikana, jotta saat rakenteesta kuohkeamman.
Resepti: Elina Jyväs, Glorian ruoka&viini
Kuva: Tuomas Kolehmainen
www.gloria.fi
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!