Mämmipannacotta

4–6 annosta 5 minuuttia + 4 tuntia
Suomen ja Italian perinteet kohtaavat herkullisesti mämmipannacotta-jälkiruoassa!
Mämmipannacotta
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 4 dl kuohukermaa
  • 200 g mämmiä
  • 2 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 1 ½ dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Lisäksi

  • 1 dl vispi- tai kuohukermaa
  • 1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Mittaa kuohukerma, mämmi, vaniljasokeri ja hyytelösokeri Multi kattilaan. Laita levy päälle ja kun seos kiehuu, anna sen kiehua puoli minuuttia koko ajan sekoitellen. Jaa liemi annoskulhoihin ja nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.

Tarjoa seuraksi sokerilla ja vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa.
 

Reseptin on laatinut

Dansukker