Ainekset
400 g broilerin rintafileitä
Mausteseos
1 tl makeaa chilikastiketta
1 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl sitruunaruohotahnaa
1 tl inkivääritahnaa
2 tl soijakastiketta
1 limetin mehu
Ohjeet
1. Liota grillitikkuja vedessä noin tunnin ajan.
2. Paloittele broilerifileet ja pujota palat liotettuihin grillitikkuihin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
3. Sekoita mausteseoksen ainekset. Valele vartaat mausteseoksella ja kypsennä vielä viitisen minuuttia.
Tarjoa riisin ja sataykastikkeen kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.