Malesialaiset broilerivartaat

Broilerivartaat maustetaan mm. makealla chilikastikkeella, sitruunaruoholla ja inkiväärillä.

4 annosta

1½ tuntia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

400 g broilerin rintafileitä
Mausteseos
1 tl makeaa chilikastiketta
1 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl sitruunaruohotahnaa
1 tl inkivääritahnaa
2 tl soijakastiketta
1 limetin mehu

Ohjeet

1. Liota grillitikkuja vedessä noin tunnin ajan.
2. Paloittele broilerifileet ja pujota palat liotettuihin grillitikkuihin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
3. Sekoita mausteseoksen ainekset. Valele vartaat mausteseoksella ja kypsennä vielä viitisen minuuttia.

Tarjoa riisin ja sataykastikkeen kera.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.