Malesialaiset broilerivartaat

Broilerivartaat maustetaan mm. makealla chilikastikkeella, sitruunaruoholla ja inkiväärillä.

4 annosta

1½ tuntia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

400 g broilerin rintafileitä
Mausteseos
1 tl makeaa chilikastiketta
1 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl sitruunaruohotahnaa
1 tl inkivääritahnaa
2 tl soijakastiketta
1 limetin mehu

Ohjeet

1. Liota grillitikkuja vedessä noin tunnin ajan.
2. Paloittele broilerifileet ja pujota palat liotettuihin grillitikkuihin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
3. Sekoita mausteseoksen ainekset. Valele vartaat mausteseoksella ja kypsennä vielä viitisen minuuttia.

Tarjoa riisin ja sataykastikkeen kera.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!