Luumutrifle

4 annosta 20 minuuttia
Luumutrifle on näppärä jouluinen kerrosjälkiruoka.
Luumutrifle
Arvioi: ( 5 kpl)

Ainekset

  • 2 dl vispikermaa
  • 200 g maitorahkaa
  • 200 g luumumarmeladia
  • 1/2–3/4 dl Dansukker Tomusokeria
  • 2 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 2 tl Dansukker Kanelisokeria
  • 50 g mantelirouhetta
  • 225 g purkki cocktailkirsikoita

Lisäksi

  • 8–10 haarukkaleipää tai piparkakkua
  • Dansukker Cane Syrup -ruokosokerisiirappia

Vaahdota vispikerma. Lisää joukkoon maitorahka ja luumumarmeladi. Mausta tomusokerilla, vaniljasokerilla ja kanelisokerilla. Sekoita joukkoon mantelirouhe ja puolet cocktailkirsikoista valutettuna ja silputtuna.

Kokoa jälkiruokakulhoihin tai laseihin kerroksittain luumurahkaa ja haarukkaleivän tai piparkakun paloja. Valuta pinnalle siirappia. Koristele kirsikoilla.

Vinkki!
Tämän jälkiruoan voit valmistaa jo edellisenä päivänä jääkaappiin odottamaan tarjoiluhetkeä. Suojaa kelmulla.

 

Reseptin on laatinut

Dansukker