Ainekset
Lihapyörykät
600 g jauhelihaa
2 rkl öljyä
2 tl Dansukker Fariinisokeria
1 iso sipuli silputtuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
½ tl suolaa
2 rkl tomaattipyreetä
2 tl juustokuminaa eli jeeraa
2 tl paprikajauhetta
mustapippuria myllystä maun mukaan
1 muna
Tomaattikastike
2 rkl öljyä
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
1 iso sipuli silputtuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 tl kuivattua minttua
500 g paseerattua tomaattia
mustapippuria myllystä
3 isoa terttutomaattia lohkoina
3 säilöttyä mietoa chiliä (esim. Peppadew Piquanté) tai pala punaista chilipaprikaa
2 säilöttyä sitruunaa paloiteltuna
2 dl vettä
suolaa maun mukaan
Ohjeet
Kuumenna öljy pannulla ja lisää fariinisokeri ja silputtu sipuli. Kuullota hetki. Laita jauheliha, sipuliseos ja muut ainekset kulhoon. Sekoita tasaiseksi massaksi ja pyörittele noin 40 tasakokoista pienehköä pyörykkää. Paista kuumassa paistinpannussa öljyssä tai leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200-asteisessa uunissa.
Kuumenna öljy padassa tai kattilassa. Lisää fariinisokeri, sipuli, valkosipuli ja minttu. Kääntele hetki. Lisää paseerattu tomaatti, mustapippuri, terttutomaattilohkot, chili, sitruunapalat ja vesi. Anna kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia. Mausta suolalla. Lisää joukkoon lihapyörykät. Kuumenna.
Tarjoa spagetin kanssa. Koristele tuoreella mintulla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.