Ainekset
2 kg luomusitruunoita
1 l vettä
1 dl merisuolaa
1/2 l valkoviinietikkaa
2 dl Dansukker Taloussokeria
2 laakerinlehteä
1 kanelitanko
3 mausteneilikkaa
1 tl mustapippureita
Ohjeet
Pese sitruunat hyvin ja pane ne lämpimiin, puhtaisiin purkkeihin. Sekoita kaikki mausteliemen ainekset kattilassa ja kiehauta. Kaada kuuma liemi sitruunoiden päälle ja sulje purkit. Anna sitruunoiden tekeytyä vähintään neljä viikkoa ennen käyttöä.
Sitruunat voi myös viipaloida tai leikata neljäksi lohkoksi. Silloin ne ovat käyttövalmiita jo 1–2 viikon kuluttua.
Vinkki!
Käytä säilöttyä sitruunaa esimerkiksi (marokkolaisissa) pataruoissa. Pilko sitä salaatteihin ja tahnoihin. Grillaa sitruunaviipaleita ja tarjoa ruokien lisäkkeenä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!