Lempeän kirpeä sinappikastike graavilohelle

Helppo sinappikastike on tuttu graavilohen ja uusien perunoiden seuralainen.

5 minuuttia

Arviot (40 kpl)

Ainekset

1 prk ranskankermaa
2–3 rkl mietoa sinappia
1–2 rkl Dansukker Taloussokeria
1/2 tl suolaa
ripaus valkopippuria
1 rkl viinietikkaa
1 dl hienonnettua tilliä

Ohjeet

Sekoita ranskankerman joukkoon muut ainekset paitsi tilli. Juuri ennen tarjoilua lisää tillisilppu.

Tarjoa sinappikastiketta graavin lohen sekä uusien perunoiden kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?