Makeiksi paahdetut juurekset

Makeiksi paahdetut juurekset sopivat hyvin eri liharuokien lisäkkeeksi.

PT55M

1 tunti

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 porkkanaa
pala selleriä
pala lanttua
palsternakka
1 bataatti tai 2 suurta Rosamunda-perunaa
2 punasipulia
valkosipulin kynsiä
Pinnalle
2 rkl öljyä
1 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria tai Fariinisokeria
jauhettua chilipippuria tai 1 tl paprikajauhetta
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa

Ohjeet

Kuori ja suikaloi juurekset. Sekoita mausteet öljyyn. Levitä juuressuikaleet leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Kaada päälle mausteliemi ja paahda juureksia 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Tarjoa esim. lampaankyljysten kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?