Makeiksi paahdetut juurekset

Makeiksi paahdetut juurekset sopivat hyvin eri liharuokien lisäkkeeksi.

PT55M

1 tunti

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 porkkanaa
pala selleriä
pala lanttua
palsternakka
1 bataatti tai 2 suurta Rosamunda-perunaa
2 punasipulia
valkosipulin kynsiä
Pinnalle
2 rkl öljyä
1 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria tai Fariinisokeria
jauhettua chilipippuria tai 1 tl paprikajauhetta
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa

Ohjeet

Kuori ja suikaloi juurekset. Sekoita mausteet öljyyn. Levitä juuressuikaleet leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Kaada päälle mausteliemi ja paahda juureksia 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Tarjoa esim. lampaankyljysten kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.