Ainekset
Kirsikkakompotti
2 dl kirsikoita
3 rkl vettä
2–3 rkl Dansukker Luomusokeria
Semifreddo
3 dl kermaa
3 keltuaista + 2 valkuaista
1 dl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Kiehauta kirsikat vedessä, lisää sokeri ja kiehauta vielä hetki, kunnes neste on haihtunut ja kirsikat rupeavat hajoamaan. Anna jäähtyä.
Jos kirsikat ovat kovin mehukkaita, voit vähentää veden määrää.
Vispaa kerma. Vatkaa keltuaiset, tomusokeri ja vaniljasokeri ilmavaksi. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita varovasti. Lisää joukkoon lopuksi kirsikkakompotti, sekoita ja anna jäädä juovikkaaksi.
Täytä tarjoiluastia(t) seoksella ja anna pakastua (kunnes puoliksi jäätynyt).
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?