Kirsikkasemifreddo

Kirsikkahillokkeella maustettu italialainen semifreddo eli puoliksi jäätynyt jäätelö.

PT1H

n. 4 tuntia

Arviot (7 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Kirsikkakompotti
2 dl kirsikoita
3 rkl vettä
2–3 rkl Dansukker Luomusokeria
Semifreddo

3 dl kermaa
3 keltuaista + 2 valkuaista
1 dl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Kiehauta kirsikat vedessä, lisää sokeri ja kiehauta vielä hetki, kunnes neste on haihtunut ja kirsikat rupeavat hajoamaan. Anna jäähtyä.

Jos kirsikat ovat kovin mehukkaita, voit vähentää veden määrää.

Vispaa kerma. Vatkaa keltuaiset, tomusokeri ja vaniljasokeri ilmavaksi. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita varovasti. Lisää joukkoon lopuksi kirsikkakompotti, sekoita ja anna jäädä juovikkaaksi.

Täytä tarjoiluastia(t) seoksella ja anna pakastua (kunnes puoliksi jäätynyt).

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!