Ainekset
2 luomuappelsiinin kuoriraaste
4 appelsiinia (4 kpl = 1,3 kg)
2 dl vettä
1 rkl raastettua inkivääriä
2–3 tähtianista
500 g Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
Pese ja raasta appelsiinit.
Kuori appelsiinit. Poista valkoinen kuoriosa huolellisesti. Erottele appelsiinilohkot. Poista mahdolliset siemenet.
Kuori ja raasta inkivääri raastimen karkeimmalla terällä.
Laita kattilaan appelsiinilohkot, vesi ja inkivääriraaste.
Keitä välillä sekoitellen 15 minuuttia, kunnes appelsiinien rakenne on pehmentynyt. Soseuta sauvasekoittimella.
Lisää kattilaan appelsiinien kuoriraaste, tähtianikset ja hillosokeri.
Keitä jälleen 15 minuuttia. Poista tähtianikset (ne voi pestä ja kuivattaa ja käyttää hillopurkkien koristelemisessa).
Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä mieluiten viileässä.
Resepti ja kuva: Kinuskikissa
Katso resepti: Unelmainen rullakakku
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.