Kiinalaiset kevätkääröt

12 kpl 1 tunti
Kiinalaiset kevätkääröt tarjotaan hapanimeläkastikkeen kera.
Kiinalaiset kevätkääröt
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

    Taikina

    • 1 dl vettä
    • 1 rkl öljyä
    • 1⁄2 tl suolaa
    • 1 tl Dansukker Ruokokidesokeria tai Fariinisokeria
    • 2 dl vehnäjauhoja

    Täyte

    • 2 1⁄2 dl ohueksi suikaloitua kaalia
    • 1⁄2 dl porkkanaraastetta
    • 1 dl kypsää kanaa tai paahdettua jauhelihaa
    • 1 silputtu kevätsipuli
    • 1 tl inkivääriä
    • 1 tl viinietikkaa
    • 2 tl Dansukker Fariinisokeria

    Hapanimeläkastike

    • 1 salottisipuli
    • 2 valkosipulinkynttä
    • 1 tl raastettua inkivääriä
    • 1 rkl öljyä
    • 1 tl seesamiöljyä
    • 3 rkl soijakastiketta
    • 2 rkl viinietikkaa
    • 1⁄2 dl sherryä tai valkoviiniä
    • 2 rkl tomaattipyreetä
    • 1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
    • 1 rkl maissijauhoja

    Kastike: Kuullota sipulisilppu öljyssä. Lisää kaikki ainekset ja hauduta noin tunnin ajan. Lisää tarvittaessa vettä.

    Täyte: Hauduta kaalia ja porkkanaa viitisen minuuttia. Lisää liha ja mausteet.

    Taikina: Sekoita ainekset. Muovaa taikina pötköksi ja jaa 12 palaksi. Kauli ohuiksi kuoriksi. Voit käyttää myös valmiita Spring Roll Wrappers -riisitaikinakuoria.

    Lusikoi täyte kuorille ja kääri rulliksi. Keitä öljyssä muutama minuutti ja tarjoa kastikkeen kanssa.
     

    Reseptin on laatinut

    Dansukker