Kiinalaiset kevätkääröt

Kiinalaiset kasvis-lihatäytteiset kevätkääröt tarjotaan hapanimeläkastikkeen kera.

12 kpl

PT55M

1 tunti

Arviot (15 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Taikina
1 dl vettä
1 rkl öljyä
1⁄2 tl suolaa
1 tl Dansukker Ruokokidesokeria tai Fariinisokeria
2 dl vehnäjauhoja

Täyte
2 1⁄2 dl ohueksi suikaloitua kaalia
1⁄2 dl porkkanaraastetta
1 dl kypsää kanaa tai paahdettua jauhelihaa
1 silputtu kevätsipuli
1 tl inkivääriä
1 tl viinietikkaa
2 tl Dansukker Fariinisokeria

Hapanimeläkastike
1 salottisipuli
2 valkosipulinkynttä
1 tl raastettua inkivääriä
1 rkl öljyä
1 tl seesamiöljyä
3 rkl soijakastiketta
2 rkl viinietikkaa
1⁄2 dl sherryä tai valkoviiniä
2 rkl tomaattipyreetä
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 rkl maissijauhoja

Ohjeet

Kastike: Kuullota sipulisilppu öljyssä. Lisää kaikki ainekset ja hauduta noin tunnin ajan. Lisää tarvittaessa vettä.

Täyte: Hauduta kaalia ja porkkanaa viitisen minuuttia. Lisää liha ja mausteet.

Taikina: Sekoita ainekset. Muovaa taikina pötköksi ja jaa 12 palaksi. Kauli ohuiksi kuoriksi. Voit käyttää myös valmiita Spring Roll Wrappers -riisitaikinakuoria.

Lusikoi täyte kuorille ja kääri rulliksi. Keitä öljyssä muutama minuutti ja tarjoa kastikkeen kanssa.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?