Keksileivokset

Maailman helpoimmat leivokset tehdään kaurakekseistä, joiden päälle pursotetaan kerma-rahkaa. Koristele marjoilla.

n. 20 kpl

PT10M

5 minuuttia

Arviot (12 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

20 kaurakeksiä
1 dl vispikermaa
200 g sitruunarahkaa tai -tuorejuustoa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2–4 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
20 vadelmaa tai muuta marjaa tai hedelmäpalaa

Ohjeet

Vaahdota kerma. Vatkaa joukkoon sitruunarahka tai -tuorejuusto. Mausta sokereilla. Pursota tai lusikoi keksien pinnalle. Koristele marjoilla tai hedelmillä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?