Kapea katkarapuleipä

Herkullinen täytetty katkarapuleipä hieman kevyemmin ilman majoneesia.

1 annos

PT10M

10 minuuttia

Arviot (6 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 viipale täysjyväleipää
1/2 dl rasvatonta maitorahkaa
2 rkl kevytranskankermaa
1 rkl hienonnettua purjosipulia
1 rkl hienonnettua tilliä
1 rkl hienonnettua vihanneskrassia
1 tl dijoninsinappia
1 tl Dansukker Taloussokeria
1/4 tl mustapippuria
salaatinlehtiä
tomaattiviipaleita

50 g katkarapuja

Koristeluun
tillinoksia
sitruunaviipale

Ohjeet

Sekoita maitorahkan joukkoon ranskankerma, sinappi, sokeri ja mustapippuri. Lisää purjo, tilli ja vihanneskrassi. Levitä seos leivälle. Laita päälle salaattia, tomaattia ja päällimmäiseksi sulatetut ja kuivatut katkaravut. Koristele tillillä ja sitruunalla.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?