Kakkukiille

Loihdi leivonnaisille kiiltoa ja näyttävyyttä kasvipohjaisella hyytelösokerilla. Se sopii sekä tuoreiden että pakastemarjojen kanssa käytettäväksi.

(yhdelle kakulle tai tortulle)

PT10M

5 minuuttia

Arviot (111 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl vettä
1 dl Dansukker Hyytelösokeria

TAI
1–1 1/2 dl vettä
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Ohjeet

Koristele kakku tuoreilla tai jäisillä marjoilla tai hedelmäpaloilla.

1. Kiehauta vesi kattilassa.

2. Lisää Hyytelösokeri vähitellen koko ajan hyvin sekoittaen. Kiehauta uudelleen ja anna jäähtyä, välillä sekoittaen, kunnes liemi paksunee.

3. Levitä liemi lusikalla marjojen päälle, ensin ohuelti ja sitten runsaammin. Tarvittaessa saat hyytelöliemen uudelleen juoksevaksi kuumentamalla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!