Kakkukiille

Loihdi leivonnaisille kiiltoa ja näyttävyyttä kasvipohjaisella hyytelösokerilla. Se sopii sekä tuoreiden että pakastemarjojen kanssa käytettäväksi.

(yhdelle kakulle tai tortulle)

5 minuuttia

Arviot (66 kpl)

Ainekset

2 dl vettä
1 dl Dansukker Hyytelösokeria

TAI
1–1 1/2 dl vettä
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Ohjeet

Koristele kakku tuoreilla tai jäisillä marjoilla tai hedelmäpaloilla.

1. Kiehauta vesi kattilassa.

2. Lisää Hyytelösokeri vähitellen koko ajan hyvin sekoittaen. Kiehauta uudelleen ja anna jäähtyä, välillä sekoittaen, kunnes liemi paksunee.

3. Levitä liemi lusikalla marjojen päälle, ensin ohuelti ja sitten runsaammin. Tarvittaessa saat hyytelöliemen uudelleen juoksevaksi kuumentamalla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?