Helppo mansikkajälkiruoka

1 tunti + 10 minuuttia
Helppo kerrosjälkiruoka marinoiduista mansikoista, keksisuklaapaloista ja kermavaahdosta.
Helppo mansikkajälkiruoka
Arvioi: (4kpl)

Ainekset

  • 1 litra mansikoita
  • 1 (luomu)limetti
  • 1 (luomu)sitruuna
  • 3/4 dl Dansukker Luomuruokosokeria
  • 1/4 dl silputtua minttua
  • 1 ½ dl kermaa
  • 1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
  • 1 dl ranskankermaa
  • 1 iso keksisuklaa

Koristeluun

  • mintunlehtiä

Paloittele huuhdellut ja peratut mansikat. Pese limetti ja raasta kuori. Purista limetistä ja sitruunasta mehut. Sekoita kulhossa mehut, limetinkuori, minttusilppu ja sokeri. Kääntele mansikat marinadiin ja pane jääkaappiin tunniksi. Vaahdota kerma ja mausta vaniljasokerilla. Notkista ranskankerma ja sekoita kermavaahtoon. Murenna keksisuklaa paloiksi. Pane lasiin kerroksittain mansikoita, keksisuklaapaloja ja kermavaahtoa. Koristele mintunlehdillä.
 

Reseptin on laatinut

Dansukker