Helppo mansikkajälkiruoka

Helppo kerrosjälkiruoka marinoiduista mansikoista, keksisuklaapaloista ja kermavaahdosta.

4 annosta

PT1H

1 tunti + 10 minuuttia

Arviot (5 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 litra mansikoita
1 (luomu)limetti
1 (luomu)sitruuna
3/4 dl Dansukker Luomuruokosokeria
1/4 dl silputtua minttua
1 ½ dl kermaa
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl ranskankermaa
1 iso keksisuklaa

Koristeluun

mintunlehtiä

Ohjeet

Paloittele huuhdellut ja peratut mansikat. Pese limetti ja raasta kuori. Purista limetistä ja sitruunasta mehut. Sekoita kulhossa mehut, limetinkuori, minttusilppu ja sokeri. Kääntele mansikat marinadiin ja pane jääkaappiin tunniksi. Vaahdota kerma ja mausta vaniljasokerilla. Notkista ranskankerma ja sekoita kermavaahtoon. Murenna keksisuklaa paloiksi. Pane laseihin kerroksittain mansikoita, keksisuklaapaloja ja kermavaahtoa. Koristele mintunlehdillä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.