Helpot vohvelit

Vietetään vohvelipäivää! Tässä helppo vohvelitaikinan perusohje. Ja vohvelit nautitaan tietysti itse tehdyn hillon kera.

8 kpl

PT10M

5 minuuttia + 0,5-3 tuntia

Arviot (293 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

8 dl maitoa
4 munaa
5–6 dl vehnäjauhoja
75 g sulatettua voita tai margariinia
3/4 tl suolaa
2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria

Ohjeet

Sekoita vohvelitaikinan ainekset tasaiseksi taikinaksi ja anna turvota jääkaapissa puolesta tunnista muutamaan tuntiin. Paista kuumalla vohveliraudalla vohveleita ja tarjoa hillon kanssa.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?