Ainekset
4 nektariinia
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
8 tl omena-vaniljalikööriä
Lisäksi
1 dl vispikermaa
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Pese ja puolita nektariinit. Poista kivet. Grillaa hedelmät välillä käännellen kuumassa öljytyssä grillissä. Sivele valmiit nektariinit siirapilla. Nosta tarjoiluvadille ja kaada jokaisen hedelmänpuolikkaan syvennykseen teelusikallinen omena-vaniljalikööriä.
Tarjoa grillinektariinit sokerilla maustetun kermavaahdon kanssa. Halutessasi valuta hedelmien pinnalle lisäksi hieman siirappia.
Vinkki!
Voit korvata nektariinit persikoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?