Ainekset
2 verigreippiä
1 greippi
1 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria, Ruokokidesokeria tai rouhittua Isoa kandisokeria
Pistaasinougat
1 tl voita
150 g pistaaseja tai manteleita
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 dl Dansukker Kanelisokeria
Ohjeet
Valmista ensin pistaasinougat. Voitele leivinpaperi. Kaada sokerit ja pistaasit kuivaan valurautapannuun ja kuumenna kunnes sokeri sulaa. Varo, ettei seos pala. Kaada seos leivinpaperin päälle jäähtymään. Hakkaa kovettunut levy murusiksi.
Leikkaa hedelmien päät tasaisiksi. Aseta hedelmät leikkuulaudalle ja poista kuoret terävällä veitsellä viiltämällä. Irrota hedelmälohkot kalvoista ja aseta lautasille. Ripota päälle tummaa sokeria ja pistaasirouhetta.
Vinkki!
Makeuta greippisalaattia säilötyllä inkiväärillä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?