Ainekset
2 verigreippiä
1 greippi
1 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria, Ruokokidesokeria tai rouhittua Isoa kandisokeria
Pistaasinougat
1 tl voita
150 g pistaaseja tai manteleita
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 dl Dansukker Kanelisokeria
Ohjeet
Valmista ensin pistaasinougat. Voitele leivinpaperi. Kaada sokerit ja pistaasit kuivaan valurautapannuun ja kuumenna kunnes sokeri sulaa. Varo, ettei seos pala. Kaada seos leivinpaperin päälle jäähtymään. Hakkaa kovettunut levy murusiksi.
Leikkaa hedelmien päät tasaisiksi. Aseta hedelmät leikkuulaudalle ja poista kuoret terävällä veitsellä viiltämällä. Irrota hedelmälohkot kalvoista ja aseta lautasille. Ripota päälle tummaa sokeria ja pistaasirouhetta.
Vinkki!
Makeuta greippisalaattia säilötyllä inkiväärillä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.