Ainekset
150 g tuoretta inkiväärinjuurta
4 dl vettä
2 luomusitruunan raastettu kuori ja mehu
5 dl Dansukker Talous- tai Ruokokidesokeria
5 dl Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
Kuori ja raasta tai suikaloi inkivääri. Raasta hyvin pestyjen sitruunoiden kuori ja purista mehu. Mittaa ainekset kattilaan ja keitä noin 20 minuuttia. Kaada tölkkeihin.
Käytä kipakkaa inkiväärihilloa jälkiruokien, juomien ja leivonnaisten mausteena, greippisalaatin makeuttajana tai paahtoleivällä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?