Säilötty inkivääri

Käytä sitruunalla mauastettua kipakkaa inkiväärihilloa jälkiruokien, juomien ja leivonnaisten mausteena.

PT40M

40 minuuttia

Arviot (38 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

150 g tuoretta inkiväärinjuurta
4 dl vettä
2 luomusitruunan raastettu kuori ja mehu
5 dl Dansukker Talous- tai Ruokokidesokeria
5 dl Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Kuori ja raasta tai suikaloi inkivääri. Raasta hyvin pestyjen sitruunoiden kuori ja purista mehu. Mittaa ainekset kattilaan ja keitä noin 20 minuuttia. Kaada tölkkeihin.

Käytä kipakkaa inkiväärihilloa jälkiruokien, juomien ja leivonnaisten mausteena, greippisalaatin makeuttajana tai paahtoleivällä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?