Gluteenittomat maissi-banaanipannarit

Noin 30 kpl, ø 6 cm 1 tunti
Gluteenittomissa pikkupannareissa on banaaniyllätys. Tarjoa pannukakut siirapin, marjojen ja turkkilaisen jogurtin kanssa.
Gluteenittomat maissi-banaanipannarit
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 2 dl maissijauhoja
  • 2 dl tattarijauhoja tai -hiutaleita
  • 1 dl mantelijauhetta
  • 1 ½ tl suolaa
  • 2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl soodaa
  • 2 dl maitoa
  • 2 dl piimää
  • 3 kananmunaa
  • 2–3 banaania viipaleina

Paistamiseen

  • voita ja öljyä

Tarjoiluun

  • 5 dl pensasmustikoita
  • 3 dl turkkilaista jogurttia tai ranskankermaa
  • Dansukker Cane Syrup Ruokosokerisiirappia
  • (suolapähkinöitä)

Mittaa kuivat aineet kulhoon. Lisää maito ja piimä, sekoita hyvin. Erota kananmunan keltuaiset ja valkuaiset, lisää keltuaiset taikinaan. Anna taikinan turvota 30 minuuttia.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää ne taikinaan kevyesti sekoitellen. Paista pulleita pikkupannukakkuja esim. ohukaispannussa. Laita kuhunkin pannukakkuun kolme banaaniviipaletta heti kun olet annostellut taikinan ohukaispannuun ja paista pannukakut kauniin ruskeaksi molemmilta puolilta.

Tarjoa pannukakut ruokosokerisiirapin, marjojen, turkkilaisen jogurtin tai ranskankerman (ja suolapähkinöiden) kanssa.

Reseptin on laatinut

Dansukker