Ainekset
2 dl vettä
2 dl Dansukker Taloussokeria
1 sitruunan mehu
1 pss glögimaustetta (paloja)
tai:
1 kanelitanko
1 tähtianis
1 tl kardemumman siemeniä
muutama maustepippuri
Ohjeet
Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kiehauta. Keitä miedolla lämmöllä n. 20 minuuttia ja nosta kattila liedeltä ja jäähdytä. Poista kokonaiset mausteet. Säilytä viileässä.
Glögi:
2,5 dl sokeroimatonta mustaherukkamehua
1 rkl glögimaustesiirappia tai maun mukaan
Kuumenna mehu ja sekoita joukkoon siirappi. Nauti höyryävän kuumana. Halutessasi korvaa osa mehusta punaviinillä.
Vinkki!
Makusiirapeilla saa talven höyryäviin juomiin uusia makuvivahteita. Ne antavat herkullista makua leivonnaisiin ja jälkiruokiin. Kokeile myös liha-, kala- tai kasvisruokien mausteena tai kastikkeena.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!