Ainekset
1 luomuappelsiinin kuori
2 dl Dansukker Fariinisokeria
2 dl Dansukker Taloussokeria
2 kanelitankoa
1 kuivattu inkivääripalanen
6 dl vettä
Ohjeet
1. Leikkaa pestystä appelsiinista oranssi kuoriosa ohuesti kuorimaveitsellä ja laita kaikki aineet kattilaan. Keitä kunnes nesteestä on puolet haihtunut ja kuuma siirappi lankailee.
2. Jäähdytä 10–15 minuuttia, siivilöi ja pullota.
3. Käytä glögin, teen tai muiden kuumien juomien maustamiseen tai tarjoa jälkiruokakastikkeena tai jäätelön kera. Maustesiirappi säilyy viileässä noin kuukauden.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.