Ainekset
100 g voita
2 ½ dl kuohukermaa
3 dl Dansukker Taloussokeria
1 ½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
½ dl Dansukker Tummaa Siirappia
160 g maustekeksejä (esim. Speculaas)
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
(nonparelleja tai koristerakeita)
Ohjeet
Vuoraa neliskanttinen astia (16 x 16 cm) leivinpaperilla.
Mittaa kaikki ainekset vaniljasokeria ja keksejä lukuun ottamatta kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoittele, kunnes voi on sulanut. Jätä tämän jälkeen kiehumaan sekoittelematta. Säädä lieden lämpötila sellaiseksi, että seos porisee reippaasti, mutta ei kiehu yli. Laita kattilaan digitaalinen lämpömittari. Keitä fudgeseosta, kunnes lämpötila saavuttaa 116 astetta. Kun mittaat lämpötilaa, varmista, että anturi on reilusti seoksen sisällä, mutta ei kosketa kattilan pohjaa.
Kaada seos kuumuutta kestävään kulhoon ja anna jäähtyä 5 minuuttia. Murskaa sillä välin keksit paksun pakastuspussin sisällä kaulimella painellen. Jätä joukkoon myös isompia paloja.
Vatkaa fudgeseosta 10 minuuttia. Lisää tämän jälkeen vaniljasokeri ja keksimurska.
Kaada seos samantien astiaan. Ripottele halutessasi päälle nonparelleja tai koristele myöhemmin koristerakeilla. Anna jähmettyä jääkaapissa.
Leikkaa paloiksi. Säilytä fudge jääkaapissa.
Resepti ja kuva: Kinuskikissa
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.