Ainekset
1 vaniljatanko
4 dl kuohukermaa
1 dl kevytmaitoa
½ tl punaisia chilihiutaleita
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Pinnalle
5 dl marjoja tai hedelmiä
1 rs syötäviä kukkia
1 dl rouhittua hunajakennoa
Ohjeet
Halkaise vaniljatanko, kaapaise siemenet puolikkaista veitsellä ja siirrä ne sekä vaniljatangon puolikkaat kattilaan. Lisää kerma, maito, chilihiutaleet ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää hyytelösokeri Multi hyvin sekoittaen ja keitä puoli minuuttia.
Siivilöi pannacottakerma kannuun ja kaada seos silikoni (muffinipellin) vuokiin tai muihin annosvuokiin. Hyydytä jääkaapissa 6 tunnista seuraavaan päivään.
Kumoa pannacottat lautasille juuri ennen tarjoilua ja asettele hedelmät tai marjat sekä syötävät kukat annoksiin. Rouhi hunajakennoa koristeeksi.
Vinkki!
Käytä valmistukseen tavallista kuohukermaa ja kevytmaitoa. Jos haluat vähälaktoosittoman tai laktoosittoman pannacottan, käytä yksinomaan kermaa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.