Ainekset
2 kananmunaa
1 dl pistaasiöljyä tai rypsiöljyä
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 dl maitoa tai kermaa
4 rkl sitruuna- tai limetahnaa
Pinnalle
2 ½ dl vispi- tai kuohukermaa
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Mittaa kulhoon kananmunat, öljy, sokeri, vehnäjauhot, leivinjauhe ja maito tai kerma.
Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja jaa ensin puolet muffinivuokiin.
Laita sitten jokaiseen nokare sitruuna- tai limetahnaa ja jaa loppu taikina päälle.
Kypsennä muffineita 175–200 asteessa noin 10 minuuttia tai kunnes ne ovat kauniin värisiä. Jäähdytä.
Vatkaa kerma ja mausta sokereilla.
Lusikoi kermaa jäähtyneiden kuppikakkujen päälle ja koristele itse valmistetuilla strösseleillä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.