Itse tehdyt strösselit

Itse tehdyillä strösseleillä saat koristeltua juhlien teemaan tai päivänsankarin lempiväreihin sointuvat leivonnaiset.

1 pieni purkillinen

PT10M

1–12 h

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kananmunanvalkuainen
3 1/2–4 dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
1 tl etikkaa tai sitruunamehua
geelimäisiä elintarvikevärejä

Ohjeet

Laita valkuainen kulhoon ja sekoita joukkoon tomusokeri, kunnes saat sopivan paksun tahnan, jota voi pursottaa.

Jaa seos niin moneen kulhoon kuin haluat käyttää eri värejä.

Lisää elintarvikeväriä vähän kerrallaan ja sekoita kutakin väriä, kunnes saat sopivan sävyn.

Laita seokset pursotinpusseihin tai pieniin pakastuspusseihin ja leikkaa nurkkaan aivan pieni reikä, josta tulee juuri ja juuri sokeriseosta.

Pursota eri värejä leivinpaperin päälle ohuina pitkinä nauhoina sikin sokin.

Anna jähmettyä tunti tai yön yli.

Leikkaa veitsellä pieneksi muruksi. 

Strösseli säilytetään ilmatiiviissä purkissa huoneenlämmössä ja se säilyy useita kuukausia.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!