Itse tehdyt strösselit

Itse tehdyillä strösseleillä saat koristeltua juhlien teemaan tai päivänsankarin lempiväreihin sointuvat leivonnaiset.

1 pieni purkillinen

PT10M

1–12 h

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kananmunanvalkuainen
3 1/2–4 dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
1 tl etikkaa tai sitruunamehua
geelimäisiä elintarvikevärejä

Ohjeet

Laita valkuainen kulhoon ja sekoita joukkoon tomusokeri, kunnes saat sopivan paksun tahnan, jota voi pursottaa.

Jaa seos niin moneen kulhoon kuin haluat käyttää eri värejä.

Lisää elintarvikeväriä vähän kerrallaan ja sekoita kutakin väriä, kunnes saat sopivan sävyn.

Laita seokset pursotinpusseihin tai pieniin pakastuspusseihin ja leikkaa nurkkaan aivan pieni reikä, josta tulee juuri ja juuri sokeriseosta.

Pursota eri värejä leivinpaperin päälle ohuina pitkinä nauhoina sikin sokin.

Anna jähmettyä tunti tai yön yli.

Leikkaa veitsellä pieneksi muruksi. 

Strösseli säilytetään ilmatiiviissä purkissa huoneenlämmössä ja se säilyy useita kuukausia.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.