Ainekset
1 kananmunanvalkuainen
3 1/2–4 dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
1 tl etikkaa tai sitruunamehua
geelimäisiä elintarvikevärejä
Ohjeet
Laita valkuainen kulhoon ja sekoita joukkoon tomusokeri, kunnes saat sopivan paksun tahnan, jota voi pursottaa.
Jaa seos niin moneen kulhoon kuin haluat käyttää eri värejä.
Lisää elintarvikeväriä vähän kerrallaan ja sekoita kutakin väriä, kunnes saat sopivan sävyn.
Laita seokset pursotinpusseihin tai pieniin pakastuspusseihin ja leikkaa nurkkaan aivan pieni reikä, josta tulee juuri ja juuri sokeriseosta.
Pursota eri värejä leivinpaperin päälle ohuina pitkinä nauhoina sikin sokin.
Anna jähmettyä tunti tai yön yli.
Leikkaa veitsellä pieneksi muruksi.
Strösseli säilytetään ilmatiiviissä purkissa huoneenlämmössä ja se säilyy useita kuukausia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Kaikkea hyvää kevään juhliin
Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!
Suolaista ja makeaa juhlapöytään
Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.
Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.
Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!
Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.