Aprikoosihillo

30 minuuttia
Aprikoosihillo sopii juustolautaselle ja pähkinäleivän seuraksi. Voit maustaa sitä esim. kaneli- tai vaniljatangolla.
Aprikoosihillo
Arvioi: (12kpl)

Ainekset

  • 1 dl Dansukker Taloussokeria
  • 3–4 dl vettä
  • 200 g kuivattuja, pehmeitä aprikooseja

Pane sokeri, vesi ja pilkotut aprikoosit kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa poreillen 20–30 minuuttia. Purkita ja jäähdytä. Säilyy hyvin jääkaapissa 2–3 viikkoa. Halutessasi voit notkistaa hillon rakennetta kiehuvalla vesi- tai viinitilkalla.

Mausteinen aprikoosihillo valmistuu, kun lisäät hilloaineiden joukkoon kaneli- tai vaniljatangon, inkiväärinpalan tai pari mausteneilikkaa kiehumaan.

Vinkki!
Aprikoosihillo sopii juustolautaselle ja pähkinäleivän seuraksi.

Reseptin on laatinut

Dansukker