Ainekset
1 dl Dansukker Taloussokeria
3–4 dl vettä
200 g kuivattuja, pehmeitä aprikooseja
Ohjeet
Pane sokeri, vesi ja pilkotut aprikoosit kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa poreillen 20–30 minuuttia. Purkita ja jäähdytä. Säilyy hyvin jääkaapissa 2–3 viikkoa. Halutessasi voit notkistaa hillon rakennetta kiehuvalla vesi- tai viinitilkalla.
Mausteinen aprikoosihillo valmistuu, kun lisäät hilloaineiden joukkoon kaneli- tai vaniljatangon, inkiväärinpalan tai pari mausteneilikkaa kiehumaan.
Vinkki!
Aprikoosihillo sopii juustolautaselle ja pähkinäleivän seuraksi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!