Aprikoosihillo

Aprikoosihillo sopii juustolautaselle ja pähkinäleivän seuraksi. Voit maustaa sitä esim. kaneli- tai vaniljatangolla.

PT25M

30 minuuttia

Arviot (29 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 dl Dansukker Taloussokeria
3–4 dl vettä
200 g kuivattuja, pehmeitä aprikooseja

Ohjeet

Pane sokeri, vesi ja pilkotut aprikoosit kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa poreillen 20–30 minuuttia. Purkita ja jäähdytä. Säilyy hyvin jääkaapissa 2–3 viikkoa. Halutessasi voit notkistaa hillon rakennetta kiehuvalla vesi- tai viinitilkalla.

Mausteinen aprikoosihillo valmistuu, kun lisäät hilloaineiden joukkoon kaneli- tai vaniljatangon, inkiväärinpalan tai pari mausteneilikkaa kiehumaan.

Vinkki!
Aprikoosihillo sopii juustolautaselle ja pähkinäleivän seuraksi.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.