Appelsiinisorbetti

6 pientä palloa 12 tuntia
Voit lisätä tilkan Cointreau-likööriä raikkaaseen appelsiinisorbettiin.
Appelsiinisorbetti
Arvioi: (34kpl)

Ainekset

  • 1 tl appelsiininkuoriraastetta
  • 2 appelsiinia
  • 2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
  • 2 kananmunan valkuaista
  • 1 ½ dl Dansukker Tomusokeria
  • 1 rkl tuoretta minttua silputtuna
  • (1 rkl Cointreauta)

Soseuta kuoritut appelsiinit, sekoita glukoosisiirappi joukkoon. Vatkaa valkuaiset ja tomusokeri pehmeäksi vaahdoksi, lisää appelsiininkuoriraaste ja appelsiinin soseutettu hedelmäliha, minttusilppu (ja likööri), sekoita hyvin. Laita seos pakastimeen ja anna jäätyä vähintään 8 tuntia tai yön yli. Sekoita sorbettiseosta noin tunnin välein alkuvaiheessa neljän tunnin ajan.

Tarjoilu: Ota sorbetti huoneenlämpöön 5–10 minuuttia ennen tarjoilua.

Vinkki!
Tarjoa appelsiinisorbetti karpalopannacottan kanssa.

Reseptin on laatinut

Dansukker