Appelsiinisorbetti

Voit lisätä tilkan Cointreau-likööriä raikkaaseen appelsiinisorbettiin.

6 pientä palloa

PT1H

12 tuntia

Arviot (89 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 tl appelsiininkuoriraastetta
2 appelsiinia
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
2 kananmunan valkuaista
1 ½ dl Dansukker Tomusokeria
1 rkl tuoretta minttua silputtuna
(1 rkl Cointreauta)

Ohjeet

Soseuta kuoritut appelsiinit, sekoita glukoosisiirappi joukkoon. Vatkaa valkuaiset ja tomusokeri pehmeäksi vaahdoksi, lisää appelsiininkuoriraaste ja appelsiinin soseutettu hedelmäliha, minttusilppu (ja likööri), sekoita hyvin. Laita seos pakastimeen ja anna jäätyä vähintään 8 tuntia tai yön yli. Sekoita sorbettiseosta noin tunnin välein alkuvaiheessa neljän tunnin ajan.

Tarjoilu: Ota sorbetti huoneenlämpöön 5–10 minuuttia ennen tarjoilua.

Vinkki!
Tarjoa appelsiinisorbetti karpalopannacottan kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!