Appelsiinisorbetti

Voit lisätä tilkan Cointreau-likööriä raikkaaseen appelsiinisorbettiin.

6 pientä palloa

12 tuntia

Arviot (67 kpl)

Ainekset

1 tl appelsiininkuoriraastetta
2 appelsiinia
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
2 kananmunan valkuaista
1 ½ dl Dansukker Tomusokeria
1 rkl tuoretta minttua silputtuna
(1 rkl Cointreauta)

Ohjeet

Soseuta kuoritut appelsiinit, sekoita glukoosisiirappi joukkoon. Vatkaa valkuaiset ja tomusokeri pehmeäksi vaahdoksi, lisää appelsiininkuoriraaste ja appelsiinin soseutettu hedelmäliha, minttusilppu (ja likööri), sekoita hyvin. Laita seos pakastimeen ja anna jäätyä vähintään 8 tuntia tai yön yli. Sekoita sorbettiseosta noin tunnin välein alkuvaiheessa neljän tunnin ajan.

Tarjoilu: Ota sorbetti huoneenlämpöön 5–10 minuuttia ennen tarjoilua.

Vinkki!
Tarjoa appelsiinisorbetti karpalopannacottan kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.