Appelsiinisorbetti

Voit lisätä tilkan Cointreau-likööriä raikkaaseen appelsiinisorbettiin.

6 pientä palloa

12 tuntia

Arviot (44 kpl)

Ainekset

1 tl appelsiininkuoriraastetta
2 appelsiinia
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
2 kananmunan valkuaista
1 ½ dl Dansukker Tomusokeria
1 rkl tuoretta minttua silputtuna
(1 rkl Cointreauta)

Ohjeet

Soseuta kuoritut appelsiinit, sekoita glukoosisiirappi joukkoon. Vatkaa valkuaiset ja tomusokeri pehmeäksi vaahdoksi, lisää appelsiininkuoriraaste ja appelsiinin soseutettu hedelmäliha, minttusilppu (ja likööri), sekoita hyvin. Laita seos pakastimeen ja anna jäätyä vähintään 8 tuntia tai yön yli. Sekoita sorbettiseosta noin tunnin välein alkuvaiheessa neljän tunnin ajan.

Tarjoilu: Ota sorbetti huoneenlämpöön 5–10 minuuttia ennen tarjoilua.

Vinkki!
Tarjoa appelsiinisorbetti karpalopannacottan kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa

Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.