Appelsiinijäätelö

Appelsiinimarmeladi ja appelsiininkuoriraaste maustavat tämän jäätelön.

4–6 annosta

PT25M

20 minuuttia + pakastaminen

Arviot (184 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl kuohukermaa
5 munankeltuaista
1 dl Dansukker Tomusokeria
2 dl maitoa
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
yhden luomuappelsiinin kuoriraaste
1 dl appelsiinimarmeladia

Ohjeet

Vaahdota kerma. Vatkaa munankeltuaiset ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Kiehauta maito ja glukoosisiirappi kasarissa ja lisää kuuma liemi keltuais-tomusokerivaahtoon. Vatkaa kunnes seos on jäähtynyt. Lisää joukkoon kermavaahto ja hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste.

Laita seos kulhossa pakastimeen ja vaahdota muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa. Sekoita viimeisen vatkauskerran yhteydessä joukkoon appelsiinimarmeladi kevyesti pyöräyttäen. Suojaa alumiinifoliolla.

Pyöritä valmis jäätelö palloiksi ja nauti!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?