Vaniljasokeri
Aitoa vaniljaa sisältävä vaniljasokeri. Vaniljasokerin tummat pilkut ovat peräisin vaniljatangosta. Vaniljasokeri sopii käytettäväksi mausteen tavoin jälkiruokakastikkeisiin, kermavaahtoon, leivonnaisiin ja jälkiruokiin. Parhaan vanilja-aromin saat esille kun lisäät vaniljasokerin vasta keittämisen jälkeen.
Pakkauskoko 140 g. Lajittelu: Kansi muovia, pakkaus kartonkia.
Ainekset: Sokeri, vanilja-aromi 6,4 %, (vanilliini, aito vanilja, maltodekstriini), perunatärkkelys.
Ravintosisältö/100 g
Energiaa | 1632 kJ/384 kcal |
Rasvaa | 0 g |
- josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraattia | 96 g |
- josta sokereita | 92 g |
Proteiinia | 0 g |
Suolaa | 0 g |


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?