Ruokokidesokeri

Ruokokidesokeri on aromikas, kuiva, tumma kidesokeri, joka sisältää pieniä määriä sokeriruo’on kivennäis-, hiven- ja aromiaineita. Se on maultaan Luomuruokosokeria voimakkaampaa ja Fariinisokeria miedompaa. Ruokokidesokeri sopii ruoanlaittoon, jälkiruokiin, leivontaan, juomiin ja säilöntään tavallisen sokerin tapaan.

1 dl = n. 90 g
1 rkl = 15 g
1 tl = 5 g

 

Sokeriruo’osta valmistettu tumma kidesokeri. Ruokosokerin väri voi vaihdella hieman riippuen sokerierästä.

Ainekset: Reilu kauppa -sertifioitu ruokosokeri

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1680 kJ/400 kcal
Rasvaa 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 99 g
- josta sokereita 99 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0 g


Säilytys: Kuivassa säilytettynä sokeri säilyy lähes rajattomasti.

Lajittele tyhjä pakkaus kartonkikeräykseen.

Pakattu Ruotsissa.

Sokerin alkuperä: muu kuin EU.

Ruokokidesokeri on Reilun kaupan tuote. Reilun kaupan sertifiointimerkki on takuu siitä, että tuote on sertifioitu kansainvälisten Reilun kaupan kriteerien mukaan. Tuotteen ostaminen parantaa tuottajien työ- ja elinoloja kehitysmaissa ja edesauttaa ympäristön hyvinvointia.

Ruokokidesokeri

Tutustu tummien sokerituotteiden houkutteleviin makumaailmoihin »

Hae reseptejä »

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.