Minihillosokeri

Dansukker Minihillosokerilla teet helposti herkullista ja raikasta marjahilloa, joka sisältää yli 30 % vähemmän sokeria kuin hillot yleensä.

Minihillosokeria on helppo ja nopea käyttää. Yksi paketti (250 g) on sopiva määrä kilolle marjoja, ja saat niistä noin litran hilloa. Hillon keittoaika pehmeäkuorisilla marjoilla (mm. mansikat, vadelmat, mustikat) on vain viisi minuuttia. Kovakuoristen marjojen (mm. herukat, karviaiset) keittoaika on 10–15 minuuttia. Minihillosokerilla keitetty hillo on koostumukseltaan hieman löysempää kuin Dansukker Hillosokerilla tehty hillo.

Minihillosokerissa käytetty sokeri on peräisin 100 % kotimaisista sokerijuurikkaista. Sen hyytelöimisaine on täysin kasviperäistä, hedelmistä saatavaa pektiiniä. Säilyvyyttä parantaa kaliumsorbaatti, jota on luonnostaan mm. pihlajanmarjoissa. Se on tarpeen hilloissa, joissa säilyvyyttä parantavan sokerin määrää on alennettu.

Valmis hillo säilyy avaamattomana jääkaapissa noin 6 kuukautta. Sokeri parantaa marjojen säilyvyyttä ja suojaa mm. marjojen makua ja väriä. Koska Minihillosokerilla tehty hillo sisältää huomattavasti vähemmän sokeria kuin perinteinen hillo, säilyvyyden varmistamiseksi hillo on säilytettävä jääkaapissa. Alhaisemman sokerimäärän vuoksi myös hillon väri voi muuttua säilytyksen aikana.

Pakkauskoko on 250 g.

 

Minihillosokeri on tarkoitettu käytettäväksi marjahillojen valmistukseen. 

Minihillosokeri sopii myös hapokkaista omenoista valmistettavaan omenahilloon/-soseeseen, noudata perusohjettamme hyvän säilyvyyden varmistamiseksi.

Muiden kasvisten kuin marjojen tai omenoiden hilloamiseen suosittelemme Dansukker Hillosokeria tai Hillo-marmeladisokeria.

Ainekset:
Suomalainen juurikassokeri, hyytelöimisaine (pektiini), säilöntäaine (kaliumsorbaatti).

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1682 kJ/396 kcal
Rasvaa 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 99 g
- josta sokereita 99 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0,03 g


Muuntosuhde: 1 dl = n. 85 g

Säilytys: kuivassa.

Lajittele tyhjä pakkaus kartonkikeräykseen.

Valmistettu Suomessa.

Joulun parhaat kahvikakut

Mehevät kuivakakut, kuten taatelikakku, maustekakku, hedelmäkakku, piimäkakku ja suklaakakku, kuuluvat ehdottomasti joulun perinteisiin leivonnaisiin. Leivo herkullinen joulukakku omaan kahvipöytään tai anna lahjaksi!

Leivo maistuvat joululeivät

Joulun kalapöytä ja myöhäisillan kinkkuvoileipä kaipaavat seurakseen itse leivottua saaristolaisleipää tai joululimppua, joita perinteinen Tumma siirappi mehevöittää. Tuoksuva leipä on myös toivottu joulutuliainen.

Herkkuja joulupöytäään

Parasta joulussa on ruoka! Graavilohta, kinkkua, kalkkunaa, lanttulaatikkoa, silliä – mitä herkkuja sinun joulupöydässäsi tarjotaan?

Itse tehdyt joulumakeiset

Jouluun kuuluvat itse tehdyt kermatoffeet, fudget, marmeladit, tryffelit, minttusuklaat, karamellit ja paahdetut mantelit. Omaan herkutteluun tai lahjaksi ystävälle!

Joulujuomat

Lämmin glögi punaviinillä tai mehulla ja suklainen kaakao runsaasti koristeltuna maistuvat jo ennen joulua, joulunpyhinä ja joulun jälkeen talven jatkuessa.

Katso videoitamme

YouTube-kanavaltamme löydät näppärästi reseptit ja ohjeistuksen moniin makoisiin makumatkoihin ja myös jouluherkkuihin.