Marjahillo vähemmällä sokerilla

Dansukker Minihillosokerilla teet helposti herkullisen marjaisaa ja raikasta kotihilloa, joka sisältää vähemmän sokeria kuin perinteinen hillo.

noin 9–10 dl valmista hilloa

30 minuuttia

Arviot (188 kpl)

Ainekset

1 kg marjoja maun mukaan, tuore tai pakaste
1 pkt (250 g) Dansukker Minihillosokeria

Ohjeet

1. Perkaa (ja paloittele isot) marjat kattilaan. Jos käytät tuoreita kokonaisia marjoja, lisää 2–3 rkl vettä. Käytä pakastemarjat osittain sulaneina.

2. Lisää Minihillosokeri, kuumenna kiehuvaksi sekoitellen. Anna kiehua kevyesti poreillen 5 minuuttia, sekoita välillä. Kovakuoristen marjojen (mm. herukat) keittoaika on 10–15 minuuttia.

3. Kuori vaahto pinnalta. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Sulje hyvin. Säilytä jääkaapissa.

Hillo säilyy avaamattomana noin 6 kuukautta. 

Minihillosokerilla ohjeen mukaan tehty hillo sisältää yli 30 % vähemmän sokeria kuin hillot yleensä.

Hilloja Minihillosokerilla:

Mansikka-inkiväärihillo

Kuningatarhillo

Mustaherukkahillo

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!