Luomuruokosokeri

Luomuruokosokeri

Dansukker Luomuruokosokeri on kidesokeria yleiskäyttöön. Luomuruokosokeri on väriltään Taloussokeria hieman tummempaa ja siinä on mieto ruokosokerin maku ja aromi. 1 kg:n paperipussista riittää sokeria käytettäväksi monipuolisesti leivontaan, jälkiruokiin, ruoanvalmistukseen ja säilöntään.

Luomuruokosokeri on Reilu kauppa -sertifioitua sokeria, joka on tuotettu luonnonmukaisesti viljellyistä sokeriruo’oista. Sen tuotannossa yhdistyvät luomun pienempi ympäristökuormitus sekä Reilun kaupan takuuhinta ja paremmat työ- ja elinolot viljelijöille.

Luomuruokosokeri tuotetaan luomuviljelynä Reilun kaupan periaatteiden mukaisesti paikallisissa viljelijäosuuskunnissa Paraguayssa. Osuuskunnat saavat sekä Reilun kaupan että luonnonmukaisen viljelyn korvauksen.

Luomuruokosokeri on Reilu kauppa -sertifioitua sokeria, joka on tuotettu luonnonmukaisesti viljellyistä sokeriruo’oista.

Luomuruokosokeri on kidesokeria yleiskäyttöön. Ruokosokerin väri vaihtelee ja joukossa voi olla tummia karamellisoituneita sokerikiteitä.

Ainekset: Luomuruokosokeri

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1700 kJ/400 kcal
Rasvaa 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 100 g
- josta sokereita 100 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0 g


Nettopaino: 1 kg

Säilytys: Kuivassa säilytettynä sokeri säilyy lähes rajattomasti.

Pakkaus: Paperia, voidaan kierrättää tai polttaa.

Pakattu Tanskassa.

Luomuruokosokerin tuoteominaisuuksiin kuuluu, että sokeri ei pakkauksessa ole yhtä pehmeää kuin Taloussokeri. Luomuruokosokerissa on korkea luontainen määrä melassia ja kivennäisaineita ja se saattaa siksi säilytyksessä kovettua hieman tavallista sokeria herkemmin varsinkin kylmässä. Sen voi pehmentää kopauttamalla pussia pari kertaa kevyesti esim. pöytää vasten. Usein sokeripussit tuntuvat pinnalta kovalta mutta pehmenevät, kun niitä puristetaan kevyesti.

Hae reseptejä »

 


Usein kysyttyä Dansukker-sokereista