Glukoosisiirappi
Dansukker Glukoosisiirappi on mainio apu kotikokkaajalle. Sen avulla voit tehdä samettisen pehmeää kotijäätelöä ja sorbettia myös ilman jäätelökonetta. Glukoosisiirappi sopii myös makeisten, kuten toffeen, fudgen, vaahtokarkkien ja kovien karamellien valmistamiseen, sekä leivontaan ja ruoanlaittoon.
Glukoosisiirappi estää suurten jääkiteiden muodostumista jäädytetyissä jälkiruoissa. Tämän ansiosta jäätelöön ja sorbettiin saadaan oikeanlainen hileetön suutuntuma ja pehmeä, suussa sulava rakenne. Kotitekoisissa makeisissa glukoosisiirappi säätelee tavallisen sokerin kiteytymistä, jolloin syntyy toffeelle ja fudgelle luonteenomainen koostumus. Kastikkeisiin ja marinadeihin glukoosisiirappi antaa ryhtiä ja rakennetta.
Dansukker Glukoosisiirappi on valmistettu vehnätärkkelyksestä. Se sisältää glukoosia, maltoosia sekä pitkäketjuisia sokereita. Glukoosisiirappi ei sisällä fruktoosia. Maultaan se on vähemmän makeaa kuin tavallinen siirappi.
Dansukker Glukoosisiirappi on gluteeniton. Glukoosisiirappi on valmistettu vehnätärkkelyksestä, mutta gluteenipitoisuus pienenee valmistusprosessin aikana alle 0,002 prosenttiin (alle 20 ppm). Kun gluteenipitoisuus on alle 0,002 prosenttia, tuote voidaan luokitella gluteenittomaksi.
Läpinäkyvään muovipulloon on painettu desilitramitoitus. Tippalukollinen korkki helpottaa annostelua ja sen ansiosta glukoosisiirapin käyttö on siistiä. Pakkauskoko 400 g.
1 dl = 140 g, 100 g = n. 3/4 dl
Ainekset: Glukoosisiirappi (vehnäpohjainen)
Ravintosisältö/100 g
Energiaa | 1300 kJ/310 kcal |
Rasvaa | 0 g |
- josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraattia | 77 g |
- josta sokereita | 23 g |
Proteiinia | 0 g |
Suolaa | 0 g |
Säilytys: huoneenlämmössä
Valmistettu Ruotsissa.
Pakkaus: muovia, lajitellaan energiajätteeseen tai muovipakkauskeräykseen

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa
Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.