Glukoosisiirappi

Dansukker Glukoosisiirappi on mainio apu kotikokkaajalle. Sen avulla voit tehdä samettisen pehmeää kotijäätelöä ja sorbettia myös ilman jäätelökonetta. Glukoosisiirappi sopii myös makeisten, kuten toffeen, fudgen, vaahtokarkkien ja kovien karamellien valmistamiseen, sekä leivontaan ja ruoanlaittoon.

Glukoosisiirappi estää suurten jääkiteiden muodostumista jäädytetyissä jälkiruoissa. Tämän ansiosta jäätelöön ja sorbettiin saadaan oikeanlainen hileetön suutuntuma ja pehmeä, suussa sulava rakenne. Kotitekoisissa makeisissa glukoosisiirappi säätelee tavallisen sokerin kiteytymistä, jolloin syntyy toffeelle ja fudgelle luonteenomainen koostumus. Kastikkeisiin ja marinadeihin glukoosisiirappi antaa ryhtiä ja rakennetta.

Dansukker Glukoosisiirappi on valmistettu vehnätärkkelyksestä. Se sisältää glukoosia, maltoosia sekä pitkäketjuisia sokereita. Glukoosisiirappi ei sisällä fruktoosia. Maultaan se on vähemmän makeaa kuin tavallinen siirappi.

Dansukker Glukoosisiirappi on gluteeniton. Glukoosisiirappi on valmistettu vehnätärkkelyksestä, mutta gluteenipitoisuus pienenee valmistusprosessin aikana alle 0,002 prosenttiin (alle 20 ppm). Kun gluteenipitoisuus on alle 0,002 prosenttia, tuote voidaan luokitella gluteenittomaksi.

Läpinäkyvään muovipulloon on painettu desilitramitoitus. Tippalukollinen korkki helpottaa annostelua ja sen ansiosta glukoosisiirapin käyttö on siistiä. Pakkauskoko 400 g.
1 dl = 140 g, 100 g = n. 3/4 dl

Ainekset: Glukoosisiirappi (vehnäpohjainen)

Ravintosisältö/100 g

Energiaa 1300 kJ/310 kcal
Rasvaa 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraattia 77 g
- josta sokereita 23 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0 g


Säilytys: huoneenlämmössä

Valmistettu Ruotsissa.

Pakkaus: muovia, lajitellaan energiajätteeseen tai muovipakkauskeräykseen

Herkulliset jäätelö- ja sorbettireseptit »

Hae Glukoosisiirappireseptejä »

Joulun parhaat kahvikakut

Mehevät kuivakakut, kuten taatelikakku, maustekakku, hedelmäkakku, piimäkakku ja suklaakakku, kuuluvat ehdottomasti joulun perinteisiin leivonnaisiin. Leivo herkullinen joulukakku omaan kahvipöytään tai anna lahjaksi!

Leivo maistuvat joululeivät

Joulun kalapöytä ja myöhäisillan kinkkuvoileipä kaipaavat seurakseen itse leivottua saaristolaisleipää tai joululimppua, joita perinteinen Tumma siirappi mehevöittää. Tuoksuva leipä on myös toivottu joulutuliainen.

Herkkuja joulupöytäään

Parasta joulussa on ruoka! Graavilohta, kinkkua, kalkkunaa, lanttulaatikkoa, silliä – mitä herkkuja sinun joulupöydässäsi tarjotaan?

Itse tehdyt joulumakeiset

Jouluun kuuluvat itse tehdyt kermatoffeet, fudget, marmeladit, tryffelit, minttusuklaat, karamellit ja paahdetut mantelit. Omaan herkutteluun tai lahjaksi ystävälle!

Joulujuomat

Lämmin glögi punaviinillä tai mehulla ja suklainen kaakao runsaasti koristeltuna maistuvat jo ennen joulua, joulunpyhinä ja joulun jälkeen talven jatkuessa.

Katso videoitamme

YouTube-kanavaltamme löydät näppärästi reseptit ja ohjeistuksen moniin makoisiin makumatkoihin ja myös jouluherkkuihin.